Winacties: Win een Sony PlayLink-games pakket

Ben je goed in zingen, een echte crime detective of een wandelende encyclopedie? Dan is deze nieuwe prijsvraag echt iets voor jou. Wij geven namelijk een PlayLink-games pakket weg voor de PlayStation 4! Het Sony's PlayLink pakket bevat drie games: SingStar Celebration, Hidden Agenda en Knowledge is Power.

onbekend

Wil jij kans maken op dit mooie PlayLink pakket? Laat ons dan in de reacties weten in welke game jij een ster denkt te zijn en waarom. Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, want daar maak je namelijk extra kans om kans te maken op deze games!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?