Winacties: Win een Spider-Man prijzenpakket

Het nieuwe avontuur van Spider-Man staat op het punt om de Nederlandse bioscopen te betreden. In Spider-Man: Homecoming kruipt Tom Holland in de huid van een jonge Peter Parker, die zijn leven als student probeert te combineren met zijn nieuwe identiteit als slingerende superheld. Terwijl hij terugkijkt op een sensationele ervaring met de Avengers, wordt hij begeleid door zijn nieuwe mentor Tony Stark. De begeleiding krijgt echter wat haast wanneer Vulture het leven van Peter behoorlijk lastig maakt.

Spider-Man: Homecoming verschijnt 6 juli in de Nederlandse bioscoop. Om dat te vieren geven wij een heerlijk Spider-Man prijzenpakket weg. Het pakket bevat flink wat leuke goodies, waaronder een hoofdtelefoon en een zonnebril.

onbekend

Wil jij kans maken op het Spider-Man prijzenpakket? Dan kan dat door simpelweg hieronder een reactie achter te laten. Bekijk ook even onze Facebook-pagina, want daar kan je nog eens extra kans maken op dit prijzenpakket!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?