Winacties: Win een Steep Olympics prijzenpakket

De Olympische Spelen zijn in volle gang en menig Nederlander zit gespannen op de bank naar Team NL te kijken. Terwijl ons kleine landje medaille na medaille binnensleept zitten wij lekker op de bank ons eigen kampioenschap te spelen. Steep haakt namelijk ideaal in op de winterspelen en wij krijgen er geen genoeg van. De kou trotseren is in deze februari al zwaar genoeg, maar wij helpen je samen met Ubisoft maar al te graag uit de brand. Wij geven namelijk een heerlijk Steep Olympics pakket weg! Het pakket bevat onder andere een bluetooth beanie, een poster, lanyard en stickerset.

onbekend

Wil jij kans maken op dit pakket? Dat is niet moeilijk. Alles wat wij van je vragen is een antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete Olympische wintersport?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?