Winacties: Win een Steep Olympics prijzenpakket

Geplaatst: 20 februari 2018 10:00

De Olympische Spelen zijn in volle gang en menig Nederlander zit gespannen op de bank naar Team NL te kijken. Terwijl ons kleine landje medaille na medaille binnensleept zitten wij lekker op de bank ons eigen kampioenschap te spelen. Steep haakt namelijk ideaal in op de winterspelen en wij krijgen er geen genoeg van. De kou trotseren is in deze februari al zwaar genoeg, maar wij helpen je samen met Ubisoft maar al te graag uit de brand. Wij geven namelijk een heerlijk Steep Olympics pakket weg! Het pakket bevat onder andere een bluetooth beanie, een poster, lanyard en stickerset.

Wil jij kans maken op dit pakket? Dat is niet moeilijk. Alles wat wij van je vragen is een antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete Olympische wintersport?

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer