Winacties: Win een swingend Just Dance 2019 goodiepakket

2019 is voor Ubisoft een feestelijk jaar, want met het uitkomen van Just Dance 2020 bestaat de franchise inmiddels tien jaar. Om vast in de stemming te komen geeft Ubisoft een feestje.

Bij een feestje horen natuurlijk ook cadeau's, dus geven wij in samenwerking met Ubisoft een gaaf Just Dance 2019 goodiepakket weg. Het pakket bestaat uit een zonnebril, een pop socket (voor je smartphone), een klaparmband en een Just Dance 2019 t-shirt. Het pakket winnen is een eitje, het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is antwoord te geven op onderstaande vraag.

Welk nummer laat jou dansen?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?