Winacties: Win een The Dark Tower-prijzenpakket

Vanaf 18 augustus draait The Dark Tower in de Nederlandse bioscopen. De film, die gebaseerd is op het boek van niemand minder dan Stephen King, neemt je mee naar een andere wereld die op het punt staat volledig uit elkaar te vallen. De laatste scherpschutter, Roland Deschain (Idris Elba), is op zoek naar The Dark Tower. Deze toren is het centrum dat al de universums samen houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel, want Roland is de enige die deze toren kan beschermen tegen de lugubere 'Man in Black (Matthew McConaughey)' die The Dark Tower wil vernietigen.

Wil jij voorbereid naar deze film? Dan hebben we een leuk prijzenpakket dat je kunt winnen. Het prijzenpakket bevat een vest en een notitieboekje.

onbekend

Wil jij kans maken op dit prijzenpakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit prijzenpakket!

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?