Winacties: Win een tof Ubisoft-pakket!

Het kan je inmiddels niet meer ontgaan zijn dat wij onze verjaardag uitgebreid aan het vieren zijn. Aangezien wij de feestmuts dragen zijn we ook niet te beroerd om te trakteren en dat doen we met een tof Ubisoft-pakket.

In samenwerking met Ubisoft is de eerste traktatie meteen een fijne. De gelukkige winnaar krijgt namelijk een Assassin's Creed tas, een Ghost Recon Breakpoint sweater, een Ghost Recon Breakpoint sleutelhanger, Just Dance 2020 pins en een Far Cry 5 muismat. Zoveel dat je je bijna zelf jarig gaat voelen als je dit pakket in ontvangst mag nemen. Hoe doe je mee? Simpel! Door even het antwoord op onderstaande vraag door te mailen!

Hoeveel kaarsjes blaast Gameliner dit jaar uit?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 01-03-020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?