Winacties: Win een tof Ubisoft-pakket!

Geplaatst: 25 februari 2020 17:00
Aangepast: 26 februari 2020 15:26

Het kan je inmiddels niet meer ontgaan zijn dat wij onze verjaardag uitgebreid aan het vieren zijn. Aangezien wij de feestmuts dragen zijn we ook niet te beroerd om te trakteren en dat doen we met een tof Ubisoft-pakket.

In samenwerking met Ubisoft is de eerste traktatie meteen een fijne. De gelukkige winnaar krijgt namelijk een Assassin's Creed tas, een Ghost Recon Breakpoint sweater, een Ghost Recon Breakpoint sleutelhanger, Just Dance 2020 pins en een Far Cry 5 muismat. Zoveel dat je je bijna zelf jarig gaat voelen als je dit pakket in ontvangst mag nemen. Hoe doe je mee? Simpel! Door even het antwoord op onderstaande vraag door te mailen!

Hoeveel kaarsjes blaast Gameliner dit jaar uit?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 01-03-020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord