Winacties: Win een tof Zombieland: Double Tap prijzenpakket

Geplaatst: 19 november 2019 12:00
Aangepast: 21 november 2019 14:05

Tien jaar geleden verscheen de cult hit Zombieland en nu zijn de zombies weer terug. Doe mee en maak nu kans op een tof Zombieland: Double Tap prijzenpakket.

Je kunt geen game, film of serie kijken of je wordt overspoeld met zombies. Je had het ongetwijfeld niet verwacht, maar ook in Zombieland: Double Tap maken de ondoden hun opwachting. Het vervolg op het eerste deel heeft even op zich laten wachten, maar dat mag de pret niet drukken. De film draait nu namelijk in de bioscoop! Ook in dit deel speelt humor weer een belangrijke rol. Om te vieren dat de comedy in de bioscopen draait, hebben wij een mooi prijzenpakket samengesteld. Laat ons weten waarom jij deze vrijkaartjes, tas en mok wilt hebben. En o ja, de mok verandert van kleur als het warm wordt. Lachen toch? En last but not least ontvang je van ons ook nog twee vrijkaartjes voor de film.

Laat je reactie hieronder achter in de comments.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord