Winacties: Win een tof Zombieland: Double Tap prijzenpakket

Tien jaar geleden verscheen de cult hit Zombieland en nu zijn de zombies weer terug. Doe mee en maak nu kans op een tof Zombieland: Double Tap prijzenpakket.

Je kunt geen game, film of serie kijken of je wordt overspoeld met zombies. Je had het ongetwijfeld niet verwacht, maar ook in Zombieland: Double Tap maken de ondoden hun opwachting. Het vervolg op het eerste deel heeft even op zich laten wachten, maar dat mag de pret niet drukken. De film draait nu namelijk in de bioscoop! Ook in dit deel speelt humor weer een belangrijke rol. Om te vieren dat de comedy in de bioscopen draait, hebben wij een mooi prijzenpakket samengesteld. Laat ons weten waarom jij deze vrijkaartjes, tas en mok wilt hebben. En o ja, de mok verandert van kleur als het warm wordt. Lachen toch? En last but not least ontvang je van ons ook nog twee vrijkaartjes voor de film.

onbekend

Laat je reactie hieronder achter in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?