Winacties: Win een Ubisoft zomerpakket

Yes! Het is voor vrijwel iedereen zomervakantie en naast de leuke dingen brengt zo'n vakantie ook wel eens verveling met zich mee. Vooral in Nederland, want hier slaat het weer binnen enkele seconden om van volle zomer naar hevige herfst. Om de vakantiesfeer een beetje op te leuken, en om verveling te voorkomen, geven wij in samenwerking met Ubisoft een heerlijk zomerpakket weg!

In het Ubisoft zomerpakket vind je onder andere een Rabbids puzzelboek om bijvoorbeeld de tijd te doden tijdens het reizen. Daarnaast is er ook een Rabbids-cameraatje om al je herinneringen vast te leggen, een kaart van The Crew, een South Park pin, een Ghost Recon patch, en een blitse zonnebril van Just Dance. Het hele pakket zit in een toffe totebag van Ubisoft.

onbekend

Wil jij kans maken op dit toffe zomerpakket? Dan kan dat door simpelweg hieronder een reactie achter te laten. Bekijk ook even onze Facebook-pagina, want daar kan je nog eens extra kans maken op dit prijzenpakket!

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?