Winacties: Win een Uncharted-goodiepakket

Vanaf 23 augustus is Uncharted: The Lost Legacy verkrijgbaar. In de game ga je met Chloe Frazer en Nadine Ross op pad door de bergen van India. Het doel? De slagtand van Ganesh uit de handen van rebellenleider Asav houden. Wij hebben de game al mogen reviewen en het eindproduct mag er zeker wezen!

Om de release van Uncharted: The Lost Legacy te vieren geven wij een Uncharted-goodiepakket weg. Het pakket bestaat uit twee t-shirts, een pet en een travel wallet.

onbekend

Wil jij net zoals Chloe volledig in stijl op avontuur gaan? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit goodiepakket!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?