Winacties: Win Fast & Furious 8 op dvd of Blu-Ray

In april scheurde de moddervette racer Fast & Furious 8 de bioscopen in. Deze achtste film in de serie is weer een waar actiespektakel vol met vette raceauto's en stunts. In de film wordt Dom benaderd door de cyberterrorist Cipher om zijn oude leven weer op te pakken. Door zijn besluit komt de relatie met zijn vrienden echter in gevaar.

Om te vieren dat deze dikke film in de winkels verschijnt, mogen wij ditmaal een dvd en een Blu-Ray van Fast & Furious 8 weggeven!

onbekend

Wil jij kans maken op de dvd of Blu-ray van Fast & Furious 8? Dan kan dat door simpelweg hieronder een reactie achter te laten. Laat hierbij ook even weten of je de dvd of Blu-Ray wil winnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?