Winacties: Win gave Rainbow Six Siege goodies

Menig gamer zit niet verlegen om een goede shooter en één van die shooters staat al jarenlang hoog in het vaandel bij veel gamers. Rainbow Six Siege is nog altijd een veelgespeelde game en wij geven weer goodies weg!

In samenwerking met Ubisoft geven wij weer een gaaf pakket weg van Rainbow Six Siege. Dus als jij met je team de sterren van de hemel schiet dan kun jij met deze poster en het t-shirt zeker uit de voeten. Wil je winnen? Dat kan! Om kans te maken hoef je alleen even antwoord te geven op de volgende vraag en dan maak je al kans op het winnen van dit gave pakket.

Wat is jouw favoriete gamemodus in Rainbow Six Siege?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 12-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?