Winacties: Win het boek Guerrilla Games van Tom Lenting

Geplaatst: 5 april 2020 16:00
Aangepast: 6 april 2020 19:43
-

Iedereen zit deze dagen wat meer in hun huizen opgesloten. Wij maken die tijd thuis iets dragelijker, want je kunt nu kans maken op het boek Guerrilla Games van Tom Lenting!

In dit boek kom je van alles te weten over het Nederlandse gamebedrijf Guerrilla Games. Zij zijn verantwoordelijk voor de sublieme Horizon Zero Dawn game, die binnenkort ook naar de pc komt. Wil jij te weten komen hoe ze zijn begonnen? Hoe zij zijn gegroeid als dé grootste naam in Nederlandse gametermen? Beantwoord dan de volgende vraag:

In welk jaar komt Horizon Zero Dawn naar de pc?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 10-04-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord