Risk

  • Ontwikkelaar Zoe Mode (Kuju)
  • Eerste releasedatum 3 februari 2015
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Winacties: Win het bordspel Risk digitaal en fysiek

Zo rond de kerstdagen groeit niet alleen de saamhorigheid, maar ook de competitiviteit. Bordspellen worden weer uit de kast gehaald en je familie en vrienden zijn plots je grootste vijand. Risk is zo'n typisch bordspel.

Risk verandert zo'n ouderwets potje binnen no-time in een heuse oorlog aan de keukentafel. Zelfs de meest vredelievende mensen veranderen tijdens een spelletje Risk in een kwaadaardige wereldveroveraar. Neem het op tegen andere legers en probeer landen en continenten te veroveren. Deze klassieke Hasbro game is nu overal en altijd fysiek en digitaal te spelen. Je kunt de digitale versie van Risk, maar ook het fysieke bordspel winnen. Zo kun je altijd thuis of onderweg, alleen of met vrienden genieten van een potje Risk. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Vaste gezichten op Gameliner hebben een streepje voor.

Welk continent zou jij het liefst in handen krijgen en waarom?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?