Winacties: Win het spel Operatie Clavem

Nu we tegenwoordig veel meer thuis zijn dan voorheen, is het natuurlijk wel leuk om je thuis ook te vermaken. Daarom geven wij een exemplaar weg van het spel Operatie Clavem.

Operatie Clavem is een spel dat ontwikkeld is door escape room-bouwers. Je krijgt een dossier thuisgestuurd en die moet jij zien op te lossen. Lukt het jou met beperkte aanwijzingen om deze zaak tot een goed einde te brengen? Je kunt dit spel alleen spelen, maar ook met meerdere spelers. Om kans te maken op dit toffe pakket hoef je slechts één ding te doen en dat is antwoord te geven op de volgende vraag.

Aan welke detective of inspecteur zou jij graag jouw zaak toevertrouwen?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 23-09-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?