Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

  • Ontwikkelaar Eurocom Entertainment
  • Eerste releasedatum 26 juni 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Winacties: Win Ice Age 3 voor de PlayStation 3!

Op woensdag 1 juli keren we met z'n allen weer terug naar de ijstijd. Vanaf dan zal namelijk Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs in de bioscoop te bewonderen zijn. Om de hele ervaring compleet te maken geven we in samenwerking met Activision Blizzard drie keer de gelijknamige game voor de PlayStation 3 weg.

Om kans te maken zul je nog even antwoord moeten geven op de volgende vraag:

Van welke twee dieren is het knotsgekke personage Scrat een combinatie?

Mail je antwoord vóór vrijdag 10 juli naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam en adres te vermelden. Dan kan het zomaar gebeuren dat je straks, midden in de zomer met een dikke winterjas, sjaal en handschoenen aan, Ice Age 3 zit te spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?