Winacties: Win jij dit Ready Player One prijzenpakket?

Geplaatst: 28 juli 2018 16:15
Aangepast: 8 maart 2024 19:25
-

Ready Player One is wellicht de gamer-film van de afgelopen tien, zo niet twintig, jaar! De fictieve wereld van Oasis oogt niet alleen erg tof, hij komt ook nog eens enigszins geloofwaardig over. Iedereen moet deze film zien en daarom geven wij een heerlijk pakket, bestaande uit de Blu-Ray, een t-shirt en 8-ball weg!

Wade (Tye Sheridan) is dagelijks in de VR-wereld Oasis te vinden onder de noemer, Parzival. Wanneer de maker van Oasis het loodje legt, geeft deze een video vrij waarin een easter egg wordt vermeld. De vinder van deze easter egg krijgt toegang tot ongekende rijkdom en wordt gekroond tot heer en meester van Oasis. Het probleem is echter dat na jarenlang zoeken niemand in staat is geweest om ook maar de eerste proef te voltooien. Toch is Wade vastbesloten om deze easter egg te vinden, koste wat het kost. WIl jij dit avontuur (her)beleven middels een Blu-Ray-schijfje? Dan heb je mazzel! Laat ons in de comments weten als welk fictief personage jij in Oasis zou verschijnen om kans te maken op dit dikke Ready Player One-pakket!

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord