Winacties: Win jij dit Ready Player One prijzenpakket?

Ready Player One is wellicht de gamer-film van de afgelopen tien, zo niet twintig, jaar! De fictieve wereld van Oasis oogt niet alleen erg tof, hij komt ook nog eens enigszins geloofwaardig over. Iedereen moet deze film zien en daarom geven wij een heerlijk pakket, bestaande uit de Blu-Ray, een t-shirt en 8-ball weg!

Wade (Tye Sheridan) is dagelijks in de VR-wereld Oasis te vinden onder de noemer, Parzival. Wanneer de maker van Oasis het loodje legt, geeft deze een video vrij waarin een easter egg wordt vermeld. De vinder van deze easter egg krijgt toegang tot ongekende rijkdom en wordt gekroond tot heer en meester van Oasis. Het probleem is echter dat na jarenlang zoeken niemand in staat is geweest om ook maar de eerste proef te voltooien. Toch is Wade vastbesloten om deze easter egg te vinden, koste wat het kost. WIl jij dit avontuur (her)beleven middels een Blu-Ray-schijfje? Dan heb je mazzel! Laat ons in de comments weten als welk fictief personage jij in Oasis zou verschijnen om kans te maken op dit dikke Ready Player One-pakket!

onbekend

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?