Winacties: Win kaartjes voor de film Playing With Fire

Geplaatst: 12 januari 2020 14:00
-

De komedie Playing With Fire draait nu vers in de bioscopen en jij kunt daar heen! Want in samenwerking met Universal geven wij vrijkaartjes en waterfles weg voor deze lachwekkende film.

Spelen met vuur is natuurlijk niet echt een goed idee, maar het resulteert wel in een leuke film met John Cena in de hoofdrol. Gelukkig kun je bij ons vrijkaartjes winnen voor deze hilarische bioscoopfilm en omdat je altijd goed voorbereid op pad moet gaan krijg je daar ook een Playing With Fire-waterfles bij. Het enige dat je hoeft te doen om mee te dingen is antwoord te geven op de volgende vraag.

Wanneer speelde jij weleens met vuur?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 18-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord