Winacties: Win kaartjes voor The Possession of Hannah Grace

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2018 19:23

The Possession of Hannah Grace draait sinds kort in de Nederlandse bioscopen. Ben jij nog niet naar deze film geweest en durf jij het aan? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes en een aantal leuke goodies.

Geregisseerd door de Nederlander Diederik van Rooijen en geschreven door Brian Sieve, is The Possession of Hannah Grace een nieuwe aanvulling op het horror-genre. Een schokkende exorcisme loopt volledig uit de hand en dit kost een jonge vrouw het leven. Een aantal maanden later gaat politieagente Megan Reed (gespeeld door Shay Mitchell) werken in de nachtdienst bij een lijkenhuis. Hier maakt zij een aantal bizarre en gewelddadige dingen mee die worden veroorzaakt door een entiteit die zich schuil houdt in één van de lijken. Weerhoudt dit lugubere verhaal je er niet van om deze film te gaan bekijken? Doe dan mee met ons prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes, een hoodie en een muts, zodat je geheel in stijl van de film kunt genieten. Beantwoord onderstaande vraag. Het meest originele en leuke antwoord wordt verkozen tot winnaar. Vaste gezichten van Gameliner hebben een streepje voor.

Stel je staat in de schoenen van Hannah Grace. Hoe zou jij de mensen de stuipen op het lijf jagen?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer