Winacties: Win kaartjes voor The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace draait sinds kort in de Nederlandse bioscopen. Ben jij nog niet naar deze film geweest en durf jij het aan? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes en een aantal leuke goodies.

Geregisseerd door de Nederlander Diederik van Rooijen en geschreven door Brian Sieve, is The Possession of Hannah Grace een nieuwe aanvulling op het horror-genre. Een schokkende exorcisme loopt volledig uit de hand en dit kost een jonge vrouw het leven. Een aantal maanden later gaat politieagente Megan Reed (gespeeld door Shay Mitchell) werken in de nachtdienst bij een lijkenhuis. Hier maakt zij een aantal bizarre en gewelddadige dingen mee die worden veroorzaakt door een entiteit die zich schuil houdt in één van de lijken. Weerhoudt dit lugubere verhaal je er niet van om deze film te gaan bekijken? Doe dan mee met ons prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes, een hoodie en een muts, zodat je geheel in stijl van de film kunt genieten. Beantwoord onderstaande vraag. Het meest originele en leuke antwoord wordt verkozen tot winnaar. Vaste gezichten van Gameliner hebben een streepje voor.

Stel je staat in de schoenen van Hannah Grace. Hoe zou jij de mensen de stuipen op het lijf jagen?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?