Winacties: Win Mortal Kombat 11 en Pokémon kaarten

Wij zijn nog niet klaar met trakteren op leuke games en goodies! Nu hebben we namelijk de game Mortal Kombat 11 en een Pokémon Trading Card Game Build & Battle box.

Dit prijzenpakket staat volledig in het teken van vechten. Of het nu met fatality strikes is of met een grote verscheidenheid aan aanvallen met de verschillende Pokémon uit de Pokémon Trading Card Game, je doel is en blijft je tegenstander verslaan. Mortal Kombat 11 is voor de Nintendo Switch. De Pokémon TCG Sun & Moon: Cosmic Eclipse Build & Battle box bestaat uit een evolution pack met 23 kaarten, vier booster packs en een promo code voor Pokémon TCG Online. Een ideale basis om je deck mee op te bouwen, dus waar wacht je nog op? Doe mee en beantwoord de volgende vraag!

Op welke dag werd Gameliner precies vijftien jaar?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 02-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?