Winacties: Win nu bioscoopkaarten voor Sonic

Er is wat commotie geweest omtrent onze geliefde Sonic, maar het lijkt toch allemaal goed te komen. Sonic verschijnt namelijk op 13 februari in de theaterzalen en dat willen wij graag met jullie vieren met een lekker prijzenpakketje.

Een live-action film van Sonic, wie had dat ooit gedacht. Ik niet in ieder geval. Fans waren niet happy met het design van de snelste egel ter wereld, maar de producenten hebben zowaar gehoor gegeven aan de kritiek. Sonic heeft zijn hardloopschoenen aangetrokken en trekt een sprintje naar het witte doek. Met Jim Carrey in de hoofdrol als Dr Eggman, of Robotnic (whatever) zitten we in ieder geval gebakken wat betreft acteertalent. Wil jij de film in de bios checken? Doe dan eens nondeju snel mee met deze prijsvraag. Wij geven namelijk vrijkaartjes, een shaker, een frisbee en phone grip weg! Meedoen is makkelijk zat, wij willen namelijk antwoord op de volgende vraag.

Wat is jouw favoriete Sonic-game?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 14-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?