Winacties: Win Pokémon TCG Chilling Reign booster packs

De Pokémon Trading Card Game is recent uitgebreid met de serie Chilling Reign. Jij kunt zo'n booster pack winnen, want wij geven deze weg!

De Chilling Reign serie brengt weer een aantal nieuwe kaarten met zich mee naar de Pokémon Trading Card game. Zo bevat deze nieuwe uitbreiding vijftien nieuwe Pokémon V-kaarten en maar liefst acht nieuwe Pokémon VMAX-kaarten. Ook bevat de serie een aantal Single Strike en Rapid Strike-kaarten waarmee je je deck kunt versterken. De Chilling Reign collectie komt voort uit Pokémon Sword & Shield en bevat dus ook Pokémon als Calyrex en de Galar-versies van Articuno, Zapdos en Moltres. Om mee te kunnen doen moet je alleen antwoord geven op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete Pokémon uit de Galar-regio?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 24-07-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?