Winacties: Win Pokémon Trading Card Game Sword & Shield deck en boosterpack

De monstertjes uit Pokémon Sword en Shield zijn ook gearriveerd in de Pokémon Trading Card Game en jij kunt nu een deck en een boosterpack winnen!

Met de komst van de Pokémon Sword en Pokémon Shield-games kan de komst van de nieuwe Pocket Monsters naar de Trading Card Game natuurlijk niet uitblijven. Met deze uitbreiding in het kaartspel komt ook een nieuw spelmechanisme dat Pokémon VMAX heet. Deze kaarten bevatten Pokémon in hun Dyna- of Gigantamax-vorm die je dus ook kunt verzamelen, ruilen en spelen. Deze beschikken - net als in de games - over heel veel HP's en zeer krachtige aanvallen. Je kunt deze nieuwe serie goed starten, want wij geven een Inteleon Theme Deck en een boosterpack weg. Wil je hier kans op maken? Geef dan antwoord op de volgende vraag.

Wat is jouw favoriete Pokémonkaart?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 21-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?