Winacties: Win seizoen 1 en 2 van DC's Legends of Tomorrow op Blu-Ray of DVD

Als DC ergens geen tekort aan heeft dan is het wel aan superhelden. Inmiddels zijn er twee seizoenen van DC's Legends of Tomorrow verschenen en dat willen wij met jullie vieren. Wij geven namelijk Seizoen 1 en 2 weg op Blu-Ray en DVD!

Rip Hunter reist door de tijd om een ensemble van superhelden samen te stellen. Dat komt echter niet zonder consequenties, want het is nog weleens hommeles in superhelden land. In 33 afleveringen zien we het de Legends of Tomorrow op de vuist gaan met menig bad guy. Wie er echter als winnaar uit de bus komt, is nog maar de vraag. Wil jij deze serie zien, of juist terugkijken, dan kan dat nu. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Wie is jouw favoriete superheld?

onbekend

Laat ons je antwoord weten in de reacties. Vermeld ook even voor welke variant je wil meedingen en maak zo direct kans. Check ook de Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?