Winacties: Win shoptegoed voor Consoleskins

Het uiterlijk van je console speciaal maken, je ziet het de laatste tijd steeds meer. Op YouTube zijn er zat professionals die hun console totaal ombouwen tot een geheel uniek apparaat. Dit kan behoorlijk ver gaan, maar voor degene die op een simpele manier hetzelfde willen bereiken is er Consoleskins.

Consoleskins biedt een groots assortiment aan materiaal om jouw console helemaal eigen te maken. Van console en controller skins tot hele controller behuizingen en buttons. Naast het tuning materiaal vind je er ook allerlei accessoires die jouw gamesessies net even wat fijner maken. Om jullie de kans te geven je eigen console te tunen, geven wij in samenwerking met Consoleskins een shoptegoed ter waarde van twintig euro weg.

Wil jij kans maken op het shoptegoed? Dan kan dat door simpelweg hieronder een reactie achter te laten. Bekijk ook even onze Facebook-pagina, want daar kan je nog eens extra kans maken op dit prijzenpakket!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?