Winacties: Win toegang tot het Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands community event

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De game waar vele tactici met smart op wachten nadert zijn release. Ik heb het natuurlijk over Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands! Ubisoft wil de release groots vieren en organiseert daarom een tof besloten community event. Heb jij altijd al willen gamen op een bioscoopscherm? Dan is dat nu mogelijk!

Het event vindt plaats op 6 maart aanstaande in de Vue te Eindhoven. Wij geven een aantal keer twee kaarten weg zodat jij en een buddy dit vette event kunnen bijwonen! Let wel op! De winactie loopt tot morgenmiddag (donderdag 2-3-2017) 15:00 uur. Wees er dus snel bij!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Laat dan een reactie achter onder dit artikel of onder het Facebookbericht. Zien we je daar?

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer