Winacties: Win toegang tot het Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands community event

De game waar vele tactici met smart op wachten nadert zijn release. Ik heb het natuurlijk over Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands! Ubisoft wil de release groots vieren en organiseert daarom een tof besloten community event. Heb jij altijd al willen gamen op een bioscoopscherm? Dan is dat nu mogelijk!

Het event vindt plaats op 6 maart aanstaande in de Vue te Eindhoven. Wij geven een aantal keer twee kaarten weg zodat jij en een buddy dit vette event kunnen bijwonen! Let wel op! De winactie loopt tot morgenmiddag (donderdag 2-3-2017) 15:00 uur. Wees er dus snel bij!

onbekend

Wil jij kans maken op deze kaarten? Laat dan een reactie achter onder dit artikel of onder het Facebookbericht. Zien we je daar?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?