Winacties: Win twee bioscoopkaarten van Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil 7 is eindelijk uit en dat willen wij natuurlijk met z'n allen vieren. Daarom hebben we nu een leuke winactie waarbij een aantal van jullie twee kaarten kunnen winnen voor de nieuwste Resident Evil-film, Resident Evil: The Final Chapter!

Na alle sores van Resident Evil: Retribution is Alice, gespeeld door Milla Jovovich, helemaal op haarzelf aangewezen. Nu moet ze terugkeren naar de plaats waar de hele nachtmerrie begon, de Hive in Raccoon City. Dit is de film waar alle ellende moet ophouden en de ondoden voor eens en altijd te ruste worden gelegd. Wil jij dit filmspektakel bijwonen? Doe dan zeker mee aan deze prijsvraag! Je maakt al kans door de volgende stappen uit te voeren:

onbekend

Like onze Facebook-pagina en like het bericht omtrent deze prijsvraag. Geen Facebook? Maak je dan geen zorgen, er komen binnenkort genoeg andere prijsvragen voorbij waar je aan mee kunt doen.

Soms is het leven zo eenvoudig. Waar wacht je nog op? Doe mee en maak direct kans op een van die kaartenpakketjes!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?