Winacties: Win twee bioscoopkaarten voor mother!

Vanaf 14 september draait de nieuwe film 'Mother!' in de bioscoop. In de film volgen we een doodgewoon koppel, gespeeld door de prachtige Jennifer Lawrence en eveneens knappe Javier Bardem, dat een normaal leven leeft. Dit leven wordt echter flink op de schop genomen wanneer er ongenode gasten hun huis betreden. Het gevolg hiervan is dat de relatie van de twee behoorlijk op de proef wordt gesteld.

Onverwachtse gasten zijn niet altijd fijn. Toch moeten de Nederlandse bioscopen er ook aan geloven, want misschien ben jij binnenkort ook wel een onverwachte gast die het grote witte doek komt inspecteren. Je kunt namelijk twee kaarten winnen voor deze psychologische thriller. Om eventueel thuis voorbereid te zijn op het bezoek, krijg je bij het pakket ook nog een notitieboekje om bijvoorbeeld een gastenlijst op te stellen.

onbekend

Wil jij kans maken op dit prijzenpakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit goodiepakket!

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?