Bully: Scholarship Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Win twee Bully t-shirts

De PlayStation 2 opstarten en met Jimmy Hopkins Bullworth Academy onveilig maken, dat waren nog eens tijden. Eerlijk gezegd hoop ik nog altijd op een remaster van deze geweldige game, waarin je op de meest originele manieren een aandoenlijk rotjoch kunt uithangen.

onbekend

Omdat wij als Gameliner graag onze bezoekers verwennen met leuke merchandise, geven wij een twee Bully t-shirts weg. Het enige wat je moet doen om hier kans op te maken is ons vertellen hoe je met een bully zou afrekenen. Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit toffe t-shirts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?