Winacties: Win twee tickets voor Guns Akimbo

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2020 14:20

Bij Gameliner zijn we er zeker niet vies van om onze trouwe lezers wat leuks te sturen! Dit keer maak je kans op een geweldige trip naar de bioscoop voor de film Guns Akimbo.

Je kan met je soulmate, je vader of iemand die je zomaar van straat plukt, heerlijk genieten van deze absurde actie/komedie. We geven namelijk twee tickets weg! Guns Akimbo vertelt het verhaal van videogame ontwikkelaar Miles (gespeeld door Daniel Radcliffe), die zichzelf per ongeluk in een illegaal spel bevindt. In zijn eentje zal hij moeten overleven en zich zien te redden, terwijl er miljoen mensen via een live-stream meekijken! Harry Potter en wat blaffende geweren, wat wil je nog meer? Ja, de prijs winnen, dat wil je. Beantwoord daarom deze vraag:

In welk land is Daniel Radcliffe geboren?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 06-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord