Winacties: Win twee tickets voor Guns Akimbo

Bij Gameliner zijn we er zeker niet vies van om onze trouwe lezers wat leuks te sturen! Dit keer maak je kans op een geweldige trip naar de bioscoop voor de film Guns Akimbo.

Je kan met je soulmate, je vader of iemand die je zomaar van straat plukt, heerlijk genieten van deze absurde actie/komedie. We geven namelijk twee tickets weg! Guns Akimbo vertelt het verhaal van videogame ontwikkelaar Miles (gespeeld door Daniel Radcliffe), die zichzelf per ongeluk in een illegaal spel bevindt. In zijn eentje zal hij moeten overleven en zich zien te redden, terwijl er miljoen mensen via een live-stream meekijken! Harry Potter en wat blaffende geweren, wat wil je nog meer? Ja, de prijs winnen, dat wil je. Beantwoord daarom deze vraag:

In welk land is Daniel Radcliffe geboren?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 06-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?