Winacties: Win twee vrijkaartjes van The First Purge

Twaalf uur zonder wetten leven, dat is het ideaalbeeld dat The Purge ons voorlegt. Inmiddels hebben wij al drie van deze "zuiveringen" mogen aanschouwen, en hoewel de criminaliteit hierdoor moet afnemen, is dat tot op heden nog niet gebeurd. Nu gaan we terug naar het begin, een tijd waarin Purges nog niet "normaal" waren. The First Purge plaatst ons aan het begin van de tijdlijn en ook die editie van de Purge is weer redelijk extreem.

onbekend

The best is yet to come, want wij gaan jou namelijk de kans geven om The First Purge op onze kosten te aanschouwen in de bioscoop. Alsof dat nog niet tof genoeg is, gooien we er ook nog een Purge petje bij. Zo kan iedereen zien dat jij ook zit te wachten op een jaarlijkse Purge.

Wil jij deze kaartjes en pet winnen? Geef dan in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Wat doe jij als onze regering een Purge in het leven roept?

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?