Winacties: Win twee vrijkaartjes voor de film Good Boys

Geplaatst: 22 augustus 2019 11:08
Aangepast: 22 augustus 2019 11:08
-

Op 22 augustus verschijnt de komedie Good Boys in de bioscoop. Maak nu kans op twee vrijkaartjes voor de film door mee te doen met deze prijsvraag.

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams) om de drone van Max zijn vader (Will Forte) te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Wil jij deze film graag bijwonen, beantwoord dan de onderstaande vraag.

Met welke Good Boy (of Girl) wil jij graag deze film zien?

Geef je antwoord hieronder in de comments.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord