Winacties: Win uren kijkplezier

Doe jij niets liever dan op de bank liggen te vegeteren terwijl je films en series aan het kijken bent alsof het niks is? Dan hebben wij het ultieme pakket met filmplezier voor jou samengesteld.

Onze vrienden van Triple P Entertainment hebben een pakket vol kijkplezier bij elkaar verzameld en jij kunt deze winnen. Met series als Defiance, Elementary, Chicago Fire en Versailles ben je verzekerd van binge-watch sessies tot de late uurtjes. Om in aanmerking te komen voor dit overvolle pakket hoef je ons alleen te laten weten waarom jij dit pakket zou moeten winnen en wie weet start jij de eerste donkere dagen van het nieuwe jaar lekker warm op de bank voor de televisie.

onbekend

Laat ons in de reacties weten waarom jij wil winnen. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?