Winacties: Win vijftien euro Ubisoft Store tegoed!

Ubisoft heeft heel wat toffe games. Het enige nadeel is echter dat ze allemaal geld kosten! Geen zorgen, want bij Gameliner kun je nu 15 euro aan Ubisoft Store tegoed winnen.

Of het nou Rayman, Assassin's Creed of een andere topfranchise is, Ubisoft heeft genoeg toppers in huis. Met deze 15 euro tegoedbon voor de Ubisoft Store kun jij lekker aan de slag met je favoriete games van de uitgever uit Frankrijk. Genoeg winnaars deze keer, want we mogen het maar liefst drie keer weggeven! Hoe kun je winnen? Wat fijn dat je het vraagt. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. Heb je tegoed gewonnen? Of sowieso behoefte aan het spelen van toffe games, dan kun je natuurlijk terecht in de Ubisoft Store.

Wat is de laatste Assassin's Creed game die Ubisoft heeft uitgebracht?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 24-04-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?