Winacties: Win vijftien euro Ubisoft Store tegoed!

Geplaatst: 18 april 2020 14:00
Aangepast: 21 april 2020 20:16

Ubisoft heeft heel wat toffe games. Het enige nadeel is echter dat ze allemaal geld kosten! Geen zorgen, want bij Gameliner kun je nu 15 euro aan Ubisoft Store tegoed winnen.

Of het nou Rayman, Assassin's Creed of een andere topfranchise is, Ubisoft heeft genoeg toppers in huis. Met deze 15 euro tegoedbon voor de Ubisoft Store kun jij lekker aan de slag met je favoriete games van de uitgever uit Frankrijk. Genoeg winnaars deze keer, want we mogen het maar liefst drie keer weggeven! Hoe kun je winnen? Wat fijn dat je het vraagt. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. Heb je tegoed gewonnen? Of sowieso behoefte aan het spelen van toffe games, dan kun je natuurlijk terecht in de Ubisoft Store.

Wat is de laatste Assassin's Creed game die Ubisoft heeft uitgebracht?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 24-04-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord