Winacties: Win vrijkaarten voor de film 24 Hours to Live

In de film 24 Hours to Live, wordt Travis Conrad verraden door zijn eigen werkgever "The Agency", waar hij zijn hele leven al als huurmoordenaar voor werkt. Het bedrijf heeft zijn gezin vermoord en een bom in zijn lichaam geplaatst met een timer die over 24 uur op nul staat. De reden van dit alles is dat hij nog een laatste opdracht moet voltooien om te mogen blijven leven.

Vanaf vandaag draait 24 Hours to Live in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren mogen wij vrijkaarten weggeven, zodat jij samen met een vriend of vriendin kan gaan genieten van deze film vol actie!

onbekend

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor deze film? Laat ons dan in de reacties weten wat jij zou doen als je nog maar 24 uur te leven hebt. Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, want daar maak je namelijk nog eens extra kans op deze vrijkaarten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?