Winacties: Win vrijkaartjes en goodies voor Jurassic Park Fallen Kingdom

Geplaatst: 19 april 2018 17:45
Aangepast: 14 juni 2018 14:00
-

Jurassic Park is absoluut geen historie meer te noemen. Sterker nog, de franchise ervaart een nieuw hoogtepunt met zijn tweede deel in de Jurassic World-serie dat op 7 juni verschijnt, Jurassic World: Fallen Kingdom. Ikzelf ben groot fan van de franchise en deel mijn liefde dan ook graag door flink wat prijzen weg te geven!

Dit keer nemen Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) het niet op tegen een genetisch samengestelde dino, maar tegen niemand minder dan moeder natuur. De ontwaakte vulkaan op het eiland staat op springen en deze dinoknuffelaars willen de dinosauriërs, a la Noah, redden van de ondergang. Om te ontdekken of dat lukt willen wij jullie graag naar de film sturen. Daarom geven wij een setje vrijkaarten weg, een jaloersmakende pet en een hanger voor aan je sleutelbos. Wil jij kans maken op dit fijne pakket? Als jij een goed antwoord geeft op onderstaande vraag, doe je automatisch mee:

Welke dino wil jij in het echt zien?

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer