Winacties: Win vrijkaartjes en heldhaftig Spider-Man: Far From Home prijzenpakket

Geplaatst: 1 juli 2019 10:00
Aangepast: 5 juli 2019 12:22
-

Vanaf 4 juli draait Spider-Man: Far From Home in de Nederlandse bioscopen. Ter ere van dit heugelijke feit geven wij een heldhaftig prijzenpakket weg vol met Spider-Man goodies.

Binnenkort is er dus weer een nieuw avontuur van Peter Parker en zijn spinachtige alter ego te zien. De cast van de film bestaat onder meer uit Tom Holland als Spider-Man en Jake Gyllenhaal in de rol van Mysterio. Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op een gaaf pakket. Het prijzenpakket bestaat uit twee bioscoopkaartjes voor de film Spider-Man: Far From Home, een Spider-Man waterfles, een Spider-Man duffle bag en Spider-Man hoes voor je paspoort. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf, maar om kans te maken op de prijs moet je eerst even antwoord geven op onderstaande vraag.

Met wie zou jij graag Spider-Man: Far From Home willen zien?

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer