Winacties: Win vrijkaartjes en heldhaftig Spider-Man: Far From Home prijzenpakket

Vanaf 4 juli draait Spider-Man: Far From Home in de Nederlandse bioscopen. Ter ere van dit heugelijke feit geven wij een heldhaftig prijzenpakket weg vol met Spider-Man goodies.

Binnenkort is er dus weer een nieuw avontuur van Peter Parker en zijn spinachtige alter ego te zien. De cast van de film bestaat onder meer uit Tom Holland als Spider-Man en Jake Gyllenhaal in de rol van Mysterio. Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op een gaaf pakket. Het prijzenpakket bestaat uit twee bioscoopkaartjes voor de film Spider-Man: Far From Home, een Spider-Man waterfles, een Spider-Man duffle bag en Spider-Man hoes voor je paspoort. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf, maar om kans te maken op de prijs moet je eerst even antwoord geven op onderstaande vraag.

Met wie zou jij graag Spider-Man: Far From Home willen zien?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?