Winacties: Win vrijkaartjes voor Bad Boys for Life

Vanaf vandaag draait Bad Boys For Life in de bioscoop en jij kunt daar naartoe, want wij geven twee vrijkaartjes weg en een paar toffe goodies!

Will Smith en Martin Lawrence keren terug in een nieuwe Bad Boys-film. Het vervolg op Bad Boys en Bad Boys II is ook deze keer weer doordrenkt met actie en humor. Wil jij deze film graag in de bioscoop bekijken met een bad boy of bad girl, dan helpen we je daar graag bij. Daarbij ontvang je bovendien nog een toffe sporttas en pet van Bad Boys For Life. Het enige dat je hoeft te doen is de onderstaande vraag te beantwoorden.

Wanneer voelde jij je een echte Bad Boy/Bad Girl?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 29-01-2019. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?