Winacties: Win vrijkaartjes voor Bad Boys for Life

Geplaatst:
Aangepast: 23 januari 2020 22:55

Vanaf vandaag draait Bad Boys For Life in de bioscoop en jij kunt daar naartoe, want wij geven twee vrijkaartjes weg en een paar toffe goodies!

Will Smith en Martin Lawrence keren terug in een nieuwe Bad Boys-film. Het vervolg op Bad Boys en Bad Boys II is ook deze keer weer doordrenkt met actie en humor. Wil jij deze film graag in de bioscoop bekijken met een bad boy of bad girl, dan helpen we je daar graag bij. Daarbij ontvang je bovendien nog een toffe sporttas en pet van Bad Boys For Life. Het enige dat je hoeft te doen is de onderstaande vraag te beantwoorden.

Wanneer voelde jij je een echte Bad Boy/Bad Girl?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 29-01-2019. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord