Winacties: Win vrijkaartjes voor Countdown

Geplaatst: 16 oktober 2019 12:00

Binnenkort verschijnt Countdown in de bioscopen en wij mogen vrijkaartjes weggeven voor deze film. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een bezoekje aan deze thriller.

Het is herfst en dat is te merken ook. Dat is ook wel de lekkerste periode om eens lekker naar de bioscoop te gaan en dat komt mooi uit, want wij geven vrijkaartjes weg voor de film Countdown. In de film downloaden mensen een app waarin ze kunnen zien hoe lang ze nog te leven hebben, maar dat valt niet voor iedereen even goed uit. Voor sommige staat de teller al dichtbij de nul en de app lijkt het angstaanjagend vaak bij het goede eind te hebben. De race tegen de klok is begonnen.

Laat je reactie achter om kans te maken op de vrijkaartjes.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord