Winacties: Win vrijkaartjes voor Countdown

Binnenkort verschijnt Countdown in de bioscopen en wij mogen vrijkaartjes weggeven voor deze film. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een bezoekje aan deze thriller.

Het is herfst en dat is te merken ook. Dat is ook wel de lekkerste periode om eens lekker naar de bioscoop te gaan en dat komt mooi uit, want wij geven vrijkaartjes weg voor de film Countdown. In de film downloaden mensen een app waarin ze kunnen zien hoe lang ze nog te leven hebben, maar dat valt niet voor iedereen even goed uit. Voor sommige staat de teller al dichtbij de nul en de app lijkt het angstaanjagend vaak bij het goede eind te hebben. De race tegen de klok is begonnen.

onbekend

Laat je reactie achter om kans te maken op de vrijkaartjes. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?