Winacties: Win vrijkaartjes voor Happy Death Day 2U

Valentijnsdag staat normaal gesproken in het teken van de liefde, maar dat is dit jaar wel anders. Vanaf 14 februari draait Happy Death Day 2U in de bioscoop en die film is allesbehalve liefdevol. Jij kunt kans maken op twee vrijkaartjes voor deze bioscoopfilm.

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Dit keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Happy Death Day 2U is een echte opvolger, de film is namelijk wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon. Wil jij een goede reden om dicht tegen je wederhelft aan te kruipen? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes, een lekkere hoodie en touchscreen handschoentjes. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op onderstaande prijsvraag.

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?