Winacties: Win vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2022 22:35

Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei vindt het Heroes Made in Asia evenement plaats in Gorinchem. Als je een fan bent van de Aziatische cultuur of gek bent op anime en JRPG's dan valt er genoeg te beleven. Wat het nog beter maakt, is dat wij twee vrijkaartjes weggegeven, zodat je gezellig met een vriend of vriendin het evenement kunt bezoeken.

Heroes Made in Asia biedt een vol programma. Je kunt niet alleen genieten van allerlei kraampjes met merchandise en Aziatisch eten, maar ook cosplay en verschillende workshops. Dit jaar vinden er onder andere workshops plaats over de Japanse taal, Origami en kun je de vechtsport SSANG GEOM uitproberen. Voor de gamers zijn er dan weer verschillende toernooien waaronder het Super Smash Bros Ultimate toernooi. Hoe maak je kans op de twee vrijkaartjes? Bezoek onze Gameliner Discord en accepteer de regels. In het aankondigingen-kanaal, waar je automatisch in terechtkomt als je de link volgt, kun je lezen wat je moet doen. Het komt erop neer dat je met een specifieke emoji moet reageren op de Giveaway Bot in het giveaways-kanaal, zodat je naam wordt toegevoegd aan de loting.

Je hebt tot en met 7 april om naar onze Discord te gaan en mee te doen aan de giveaway. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

Let er wel op dat Heroes Made in Asia alleen toegankelijk is met een geldig coronatoegangsbewijs.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord