Winacties: Win vrijkaartjes voor horrorfilm CRAWL

Vanaf 11 juli draait CRAWL in de bioscoop en voor de fans van het horror-genre hebben wij goed nieuws. In samenwerking met Triple P Entertainment geven wij twee vrijkaartjes weg. Daarnaast ontvang je ook nog een CRAWL drinkbeker.

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (Kaya SCodelario) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader (Barry Pepper) zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Al snel komen ze erachter dat het snel stijgende water niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben. Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor deze horrorthriller, geef dan antwoord op de volgende vraag.

Voor welk dier ben jij het meest bang?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?