Winacties: Win vrijkaartjes voor Star Wars: The Rise of Skywalker

Is het je om wat voor reden dan ook nog niet gelukt om naar Star Wars: The Rise of Skywalker te gaan? Dan heb je geluk, want wij geven in samenwerking met Disney vrijkaartjes weg voor het negende deel uit deze Star Wars-reeks.

42 jaar na het verschijnen van de eerste film; Star Wars: A New Hope is het tijd om een einde te breien aan de Skywalker-saga. Gelukkig heeft Disney met hun releaseschema in mei al verklapt dat er zeker nog Star Wars-films gaan volgen, maar niet meer met de vertrouwde gezichten die we nu kennen. In The Rise of Skywalker neemt de Resistance het andermaal op tegen The First Order in een spectaculair avontuur waarin nieuwe legendes worden geboren en oude helden te zien zijn. Als je kans wil maken op de vrijkaartjes hoef je ons alleen te laten weten waarom jij graag naar deze film wil.

onbekend

Laat je reactie achter in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?