Winacties: Win vrijkaartjes voor Star Wars: The Rise of Skywalker

Geplaatst:

Is het je om wat voor reden dan ook nog niet gelukt om naar Star Wars: The Rise of Skywalker te gaan? Dan heb je geluk, want wij geven in samenwerking met Disney vrijkaartjes weg voor het negende deel uit deze Star Wars-reeks.

42 jaar na het verschijnen van de eerste film; Star Wars: A New Hope is het tijd om een einde te breien aan de Skywalker-saga. Gelukkig heeft Disney met hun releaseschema in mei al verklapt dat er zeker nog Star Wars-films gaan volgen, maar niet meer met de vertrouwde gezichten die we nu kennen. In The Rise of Skywalker neemt de Resistance het andermaal op tegen The First Order in een spectaculair avontuur waarin nieuwe legendes worden geboren en oude helden te zien zijn. Als je kans wil maken op de vrijkaartjes hoef je ons alleen te laten weten waarom jij graag naar deze film wil.

Laat je reactie achter in de comments.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord