Sword Art Online: Hollow Realization

  • Eerste releasedatum 8 november 2016
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Sword Art Online: Hollow Realization komt naar Nintendo Switch

Bandai Namco Entertainment Europe heeft vandaag aangekondigd dat Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition voor het eerst naar de Nintendo Switch komt. Deze versie van de game bevat alle verschenen DLC.

In Sword Art Online: Hollow Realization wordt je gedropt in een geheel nieuwe virtuele wereld, Sword Art Origins. Het avontuur start in de Town of Beginnings waar je je avatar kunt aanpassen en voorbereiden op de verkenningstocht van de virtuele wereld. Gelukkig word je geholpen door bekende en onbekende NPC’s. Bekijk de (Japanse) trailer hier.

Sword Art Online: Hollow Realization komt op 24 mei naar de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Media Tornado

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?