14 miljoen PlayStation Network leden

Het PlayStation Network kent 14 miljoen leden. Dit meldde John Koller, Product Manager van Sony vandaag. Hij vertelde ook dat alle leden 273 miljoen keer extra content gedownload hebben.

De reden waarom John Koller dit allemaal meldt is de 2de verjaardag van de PlayStation 3. Vandaag was namelijk de releasedatum van de PlayStation 3 in Amerika. Volgens hem zijn er ook 17 miljoen PlayStation 3's verkocht en de software verkopen zijn het verdriedubbelde daarvan.

Hoewel 14 miljoen leden erg veel klinkt, is dit niet helemaal waar. Veel PlayStation Network leden hebben namelijk 3 verschillende accounts. Een account van hun eigen land, een account van Amerika en een account van Japan. Dit doen mensen zodat ze alle downloads kunnen krijgen die ze in hun eigen land niet kunnen krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?