Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Evolve

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 10 februari 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

2K trekt de stekker uit de dedicated servers van Evolve

2K heeft wat jammerlijk nieuws bekendgemaakt. Het bedrijf onthulde dat het in september de stekkers uit de dedicated servers van Evolve gaat trekken.

Evolve heeft het nooit erg goed gedaan onder het gamende volk. Vorig jaar besloot het bedrijf het dan ook over een andere boeg te gooien en kondigde Evolve Stage 2 aan, waarbij de game free-to-play werd. Dit lijkt het lot voor de game echter niet veranderd te hebben.

Vanaf 2 juli is het niet meer mogelijk om in-game geld uit te geven. Op 3 september worden de dedicated servers stilgelegd en verdwijnt de game uit Steam. Toch is het niet helemaal het einde voor de game. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat veel van de online functies nog mogelijk zijn en natuurlijk zijn er altijd de offline modi. Een klein gelukje voor de mensen die het nog wel spelen.

BRON 2K
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?