3D Platformer Akimbot onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe 3D actie platformer onthuld genaamd Akimbot. De game werd met een korte teaser trailer aangekondigd door uitgever PLAION.

Er is helaas nog weinig over Akimbot bekend. De game wordt ontwikkeld door de studio Evil Raptor Games en uitgegeven door PLAION. In de trailer zien we verschillende robots in actie, met name een groene robot die met zijn partner verschillende omgevingen verkent. We zien hem ook verschillende vaardigheden gebruiken, zoals zijn grapling hook en een magnetisch veld waarmee hij op muren kan lopen. Volgens Evil Raptor Games kunnen we in Akimbot de nodige robot legers, verschillende ruimteschepen en natuurlijk een avontuur verwachten om het universum te redden. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Wanneer Akimbot uitkomt is nog niet bekend. De game moet verschijnen op de PlayStation, Xbox Series en pc.

Bron: PLAION

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Akimbot

Series

-

Uitgever

PLAION

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord