Aan de kant, Fall Guys, Sonic Rumble wil erlangs

-

Google Play kan zich vanaf deze winter vergissen in nog een Sonic titel. Eind dit jaar hoopt Sega de strijd aan te gaan met partygames als het guitige Fall Guys met Sonic Rumble, een mobile royale waarin 32 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om te zien wie de snelste (of de meest geslepen) is.

Gezien zo'n beetje iedereen op deze blauwe cosmische knikker bekend is met het concept van Fall Guys, hoeven we eigenlijk niet zo veel te vertellen over het idee achter Sonic Rumble. Maar om je toch een beetje een idee te geven van de gameplay, laten we graag de aankondigingstrailer aan je zien.

Geheel zoals komt Sonic Rumble aanzetten met koddige graphics, duchtige deuntjes en vooral een flinke klodder chaos (wat Chaos Emeralds, I suppose). Het belangrijkste is dat het er best leuk uit ziet. Nu maar hopen dat het ook leuk speelt.

Mocht je daar zelf achter willen komen maar niet tot de winter willen wachten, schrijf je dan vooral even in voor de beta op de officiële website van Sonic Rumble. Volg de link in de bronvermelding en je gaat er nog sneller heen dan Tails die buiten het scherm is beland (Sonic 2 referentie, Google Play, mocht je twijfelen).

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord