UEFA Euro 2008

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Achievements UEFA Euro 2008 bekend

Omdat we dit jaar weer een EK hebben, zal ook de gamewereld zich daar weer aan aanpassen. De footie UEFA Euro 2008 zal in teken van het toernooi staan.

EA kennende zal de game multiplatform gaan, en zoals elke game zal de Xbox 360-versie Achievements kennen, die tezamen 1000 Achievement Points opleveren. De Achievements zijn nu bekend en zijn hier te vinden. De game zal op 11 april in Europa verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?