Age of Empires II: The Age of Kings

  • Ontwikkelaar Ensemble Studios
  • Eerste releasedatum 30 september 1999
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Age of Empires legt basis voor topatleet

Een gamer is lui, wereldvreemd en ongezond bezig. Althans, dat is het stereotype beeld dat men van gamers heeft. Ryan Tyach, 17 jaar, bewijst echter het tegendeel.

Ryan was volgens zijn moeder zo verslaafd aan het spelen van Age of Empires dat hij verplicht werd een sport te gaan beoefenen. Om zijn AoE-verslaving niet te verloochenen, besloot hij te gaan boogschieten en dat deed hij alles behalve onverdienstelijk.

Zo begon deze week het Australische Jeugd Olympisch Festival in Sydney, waarbij Ryan tijdens de ceremonie de vlag mocht dragen. Of dit betekent dat er in elke gamer een potentiële topatleet schuilt valt natuurlijk te betwijfelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?