Gran Turismo 5: Prologue

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Al één miljoen pre-orders GT5: Prologue

Gran Tursismo 5: Prologue is een voorbereiding op het uiteindelijke Gran Turismo 5. De game is niet zo uitgebreid als het uiteindelijke Gran Turismo 5 zal zijn, maar dat schrikt gamers niet af om deze versie toch ook al in huis te halen, zo blijkt uit de pre-orderstatistieken. Tot op heden zijn er namelijk al zo'n één miljoen pre-orders geplaatst in Europa alleen al.

Kopers van deze game hoeven trouwens niet helemaal opnieuw te beginnen wanneer ze besluiten ook het volledige Gran Turismo 5 te kopen wanneer deze game uitkomt. Alle gewonnen auto's, races en je geld zullen namelijk overgenomen worden in GT5, waardoor je gewoon door kunt gaan waar je was gebleven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?